Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-limburg.nl


  Mediums uit Limburg - spiritele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Daisy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Hallo lieve Daisy, ik bel heel regelmatig met deze lijn, maar heb jou nog nooit gesproken gehad.Je bent niet zo goed te bereiken, omdat je dan ook steengoed bent. Ik heb je daarnet aan de lijn gehad i.v.m. de problematiek met mijn dochter gezinssituatie. U zulke ware dingen gezegd en me gerustgesteld opdat ik de situatie aankan. U bent een engel en behoort voor mij tot de absolute top. Een vijf sterren is nog te min voor jou. Heel hartelijk dank voor het gesprek. Ik raad iedereen jou aan. Veel liefs en een schitterend 2021. B.B.




Ervaring van BB met medium Daisy   Ervaring van BB met medium Daisy   Ervaring van BB geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Beste Daisy, ik bel regelmatig andere helderzienden maar jij bent vanaf nu mijn favoriet. Ik hoop echt dat je voorspelling uit komt. Ik bel je zeker nog wel eens als je terug online bent.




Ervaring van Marc met medium Daisy   Ervaring van Marc met medium Daisy   Ervaring van Marc geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Wow, je vertelde me dat mijn persoonlijke gids mijn oma is. Hoe je haar omschreef. Wow, geen woorden voor. Ik wist al van iemand anders niet iemand van hier op de lijn dat mijn oma mijn gids is. Ik geloof in jou en in wat je voorspeld hebt. Je hebt me nu kracht gegeven om nog geduld te hebben. Je bent fantastisch goed.




Ervaring van Anoniem met medium Daisy   Ervaring van Anoniem met medium Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Lieve Daisy, het was mijn belkrediet dat op was, en niet ik die gewoon de telefoon neerlegde omdat je iets vertelde wat ik niet wou horen.
Want je hebt een ontzettend lieve en warme stem, en wat je zei maakte mij ook emotioneel.
Ondanks dat ik ergens niet wou horen wat je zei, door mijn pijn en verdriet. Hoop ik wel dat je gelijk hebt.
Dat ook deze pijn zal verdwijnen omdat ik krachtig genoeg ben dit te doorstaan.
Dat er een nieuwe man op mijn pad mag komen en de band met mijn ex man, zich zal opbouwen tot een heel mooie en sterke vriendschap.




Ervaring van J. met medium Daisy   Ervaring van J. met medium Daisy   Ervaring van J. geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Supertoffe gesprek gehad met deze Angel
Ze heeft mn gevoel uitstekend bevestigd

Lieve Daiisy, laat je zeker weten hoe t in t bos is verlopen, haha of ik echt dichtklap of in shock raak en hem een klap geef haha. Heb echt een hele leuke gesprek met je gehad en ook gelachen, dan heb ik je pas vh eerst gesproken, ik vind je geweldig, nogmaals dank je wel lieverd

Happy chick.




Ervaring van Happy chick met medium Daisy   Ervaring van Happy chick met medium Daisy   Ervaring van Happy chick geplaatst op 7 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  He he,

Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt.
Hou je op de hoogte

Liefs,
M.




Ervaring van M met medium Daisy   Ervaring van M met medium Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Het is (hopelijk) gelukt.
Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt. Hou je op de hoogte. Liefs, M.




Ervaring van M met medium Daisy   Ervaring van M met medium Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Daisy, bedankt om me gerust te stellen. Uw voorspelling is uitgekomen, alles is ok. Toppie.




Ervaring van A. met medium Daisy   Ervaring van A. met medium Daisy   Ervaring van A. geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Lieve Daisy, ik heb je net aan de telefoon gehad. Je voelt heel goed aan, wat er aan de hand is en geeft heel mooi advies. Een fijne dame om mee te praten.
Liefs S.




Ervaring van S met medium Daisy   Ervaring van S met medium Daisy   Ervaring van S geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Daisy, is super lief kan goed luisteren, spijker op de kop. Ze zegt waar het op staat en geeft je goede inzichten mee. Topper.




Ervaring van QueenQ met medium Daisy   Ervaring van QueenQ met medium Daisy   Ervaring van QueenQ geplaatst op 6 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden