Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-limburg.nl


  Mediums uit Limburg - spiritele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Dirk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Beste Dirk, ik heb u afgelopen woensdag gesproken over mijn situatie met M, al de goede voorspellingen die u heeft gegeven zijn kort erna uitgekomen, ik was echt heel verbaasd erover dat alles gewoon klopte wat u mij heeft verteld en wat een begripvolle en ervaren man bent u, een topmedium dus, dank u wel voor alles.




Ervaring van N met medium Dirk   Ervaring van N met medium Dirk   Ervaring van N geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Zeer fijn helder en overtuigend medium. Ik heb hem vaker gesproken en bij iedere stap heeft hij weer gelijk.




Ervaring van J. met medium Dirk   Ervaring van J. met medium Dirk   Ervaring van J. geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Je hebt me werkelijk vooruit geholpen. Ik zat vast, en je voelde onmiddellijk waar de problemen zaten. Zeer dankbaar Irene.




Ervaring van Irene met medium Dirk   Ervaring van Irene met medium Dirk   Ervaring van Irene geplaatst op 22 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Lieve Dirk, wat een mooie een duidelijke reading. De manier waarop je vertelde, de manier waarop je het vertaalt is ook daadwerkelijk de enige manier die bij hem en mij past. Dat kon jij op geen enkele manier weten, maar juist dat maakt dat ik er zoveel vertrouwen in heb. Ik laat het je nog weten maar ben overtuigd van jouw antwoord. Dankjewel.




Ervaring van S met medium Dirk   Ervaring van S met medium Dirk   Ervaring van S geplaatst op 11 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Al enkele keren gesproken over de situatie met S, en zet me met het juiste advies in mijn kracht. Lieve groetjes van S.




Ervaring van S met medium Dirk   Ervaring van S met medium Dirk   Ervaring van S geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Amai je gaf me heel goede tips en je kon je goed invoelen topper.




Ervaring van stefanie met medium Dirk   Ervaring van stefanie met medium Dirk   Ervaring van stefanie geplaatst op 18 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Ik, heb jou vorige week opgebeld, en na ons fijne gesprek, en een tijdje af te wachten zoals je vertelde, kwamen de voorspellingen uit. Dit wou ik je melden. danku.




Ervaring van Silvie met medium Dirk   Ervaring van Silvie met medium Dirk   Ervaring van Silvie geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Heel dankbaar voor de klare uitleg. Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar al snel wist je waar het knelpunt was. Ik hou rekening met jouw mening, is zo duidelijk. Van harte.




Ervaring van Fabienne met medium Dirk   Ervaring van Fabienne met medium Dirk   Ervaring van Fabienne geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hai Dirk, wat enig dat je mij en de situatie goed aanvoelde. Ik dacht dat niemand het zou begrijpen, maar jij blijkbaar wel. Tot nog eens S.




Ervaring van Sonja met medium Dirk   Ervaring van Sonja met medium Dirk   Ervaring van Sonja geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Met Dirk kwartiertje aan de lijn gehangen, en was aangenaam verrast door zoveel wijsheid. Niet enkel voorspellen, maar heel veel gouden raad van een ervaren man. Dankuwel.




Ervaring van Larissa met medium Dirk   Ervaring van Larissa met medium Dirk   Ervaring van Larissa geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Lieve Dirk, een warme reading, hoopvol en positief benaderd.




Ervaring van Francoise met medium Dirk   Ervaring van Francoise met medium Dirk   Ervaring van Francoise geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dank je wel Dirk, jou bericht heeft mij heel erg geholpen,we zullen elkaar nog mailen als de nood weer nabij is. Groetjes R en S.




Ervaring van R en S met medium Dirk   Ervaring van R en S met medium Dirk   Ervaring van R en S geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Bedankt Dirk voor deze uiteenzetting, je hebt het volgens mij goed gezien en een goed inzicht over de situatie, ik mail je nog wel als de nood weer nabij is, met vriendelijke groeten, R en S.




Ervaring van R met medium Dirk   Ervaring van R met medium Dirk   Ervaring van R geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dank je wel voor je eerlijke mail van vorige week.
Was een eyeopener.
Heb meteen daarna, nadat er weer wat voor viel, knopen doorgehakt.
Dank je wel.
Bel je snel weer.




Ervaring van Friezin met medium Dirk   Ervaring van Friezin met medium Dirk   Ervaring van Friezin geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Je antwoord op de email was top.
Bewaar hem voor altijd. Dank u h.




Ervaring van Hansje met medium Dirk   Ervaring van Hansje met medium Dirk   Ervaring van Hansje geplaatst op 13 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dank je wel voor je rake woorden.
Heel benieuwd.
Bel je snel weer.




Ervaring van Ingrid met medium Dirk   Ervaring van Ingrid met medium Dirk   Ervaring van Ingrid geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Heel goede antwoorden ik weet nu meer ik ben heel tevreden over Dirk bravo.Rina.




Ervaring van Rina met medium Dirk   Ervaring van Rina met medium Dirk   Ervaring van Rina geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Leuke babbel dirk, en tussen de regels door heb je me toch subtiel, weliswaar, duidelijke je mening gegeven. Die zeer terecht was achteraf bekeken. Pierette.




Ervaring van Pierette met medium Dirk   Ervaring van Pierette met medium Dirk   Ervaring van Pierette geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dirk, via deze weg hou ik je op de hoogte van de toestand. Het gaat idd beter. Kon het niet geloven wat je me toen vertelde, maar je had overschot van gelijk. Dit had ik niet verwacht. Enfin, ik ben wel blij dat ik meer ademruimte heb. Dank voor de hulp.




Ervaring van Godelieve met medium Dirk   Ervaring van Godelieve met medium Dirk   Ervaring van Godelieve geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dankje Dirk.
2 voeten op de grond.
Beloofd.




Ervaring van Marijke met medium Dirk   Ervaring van Marijke met medium Dirk   Ervaring van Marijke geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Beste, ik deed beroep op jou, via via horen zeggen. Ik was beetje beschaamd over mijn situatie, maar was meteen heel gerustgesteld. Met dank.




Ervaring van Marc met medium Dirk   Ervaring van Marc met medium Dirk   Ervaring van Marc geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Heerlijke reading gehad. Het zal me lang bijblijven. Geen loze babbel, maar nuchterheid, en dat vond ik fijn. Je hoort me zeker terug, .




Ervaring van Dinah met medium Dirk   Ervaring van Dinah met medium Dirk   Ervaring van Dinah geplaatst op 14 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dank u voor de steun, het geduld, en je raad. Wat weet u dit toch goed.




Ervaring van Isabelle met medium Dirk   Ervaring van Isabelle met medium Dirk   Ervaring van Isabelle geplaatst op 12 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  heerlijk Dirk.
Recht voor uit en zonder omwegen, Jammer dat niet verder in de toekomst kon zien ,maar ik heb wel wat aan je melding.
Dank je wel daarvoor.




Ervaring van Mirella Hulskamp met medium Dirk   Ervaring van Mirella Hulskamp met medium Dirk   Ervaring van Mirella Hulskamp geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goeieavond Dirk, ik als man ben niet zo'n lijnbeller, ik koos jou toevallig uit, en het was alsof het zo moest zijn. Je hebt voor mij eens uitgevlooid wat de persoon in kwestie eigenlijk betekende, en wat de bedoelingen waren. En je had het bij het rechte eind. Ik ga je raad opvolgen. Zeer vriendelijke groeten Rudy.




Ervaring van Rudy met medium Dirk   Ervaring van Rudy met medium Dirk   Ervaring van Rudy geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hai dirk, ik had met jou een gesprek en het deed werkelijk deugd om iemand te horen die best wel op de hoogte was van het probleem waar ik mee zit. Heb aandachtig geluisterd, en achteraf beseft dat je heel juist zat. Je raad maakt me minder onzeker over mijn toekomst.




Ervaring van Rammetje met medium Dirk   Ervaring van Rammetje met medium Dirk   Ervaring van Rammetje geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Ik heb 3 maal al gebeld naar dirk, en iedere keer kwam zijn voorspelling uit. Flo.




Ervaring van Flo met medium Dirk   Ervaring van Flo met medium Dirk   Ervaring van Flo geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goeie conversatie gehad, en je weet wel veel. Wat je me vroeg om alles dubbel te checken klopte, er zaten fouten in, dankuwel daarvoor.




Ervaring van Marianne met medium Dirk   Ervaring van Marianne met medium Dirk   Ervaring van Marianne geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goeie ervaring met Dirk zijn uitleg en voorspelling. Best slimme man. Dankje.




Ervaring van Dannie met medium Dirk   Ervaring van Dannie met medium Dirk   Ervaring van Dannie geplaatst op 6 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dank u, ik laat u weten mocht het een positieve wending krijgen.

Bedankt.




Ervaring van Twee kreeften met medium Dirk   Ervaring van Twee kreeften met medium Dirk   Ervaring van Twee kreeften geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Thanks. Dirk, .




Ervaring van Herv met medium Dirk   Ervaring van Herv met medium Dirk   Ervaring van Herv geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag, hallo. Voelde me echt niet goed in mijn situatie, je hebt het allemaal op een rijtje gezet voor mij. Ben je wel dankbaar daarvoor.




Ervaring van Valerie met medium Dirk   Ervaring van Valerie met medium Dirk   Ervaring van Valerie geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  En toch kom ik altijd bij jou terecht. Krisje uit M. Je weet wel je uitleg klopt. Heel logisch je hoort me nog.




Ervaring van Krisje met medium Dirk   Ervaring van Krisje met medium Dirk   Ervaring van Krisje geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Langs deze weg wens ik je een gelukkig 2020 dirk, en bedankt voor de altijd vruchtbare gesprekken. A M.




Ervaring van Annick met medium Dirk   Ervaring van Annick met medium Dirk   Ervaring van Annick geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goeiedag Dirk. Was fijn met je gedachten te wisselen. Van het ene onderwerp naar het andere. En zeer klaar.




Ervaring van Danny met medium Dirk   Ervaring van Danny met medium Dirk   Ervaring van Danny geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden