Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-limburg.nl


  Mediums uit Limburg - spiritele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Lola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, ik heb je daarnet gesproken. Je bent voor mij zeker 5 sterren waard. Je bent eerlijk en laat mensen uitspreken hun verhaal doen alvorens je je eerlijke opinie geeft. Ik ga je binnen 3 maanden terug contacteren als je voorspelling is uitgekomen. Je bent ook heel lief. Dank je wel. Veel liefs, BB.




Ervaring van BB met medium Lola   Ervaring van BB met medium Lola   Ervaring van BB geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ik kan niet wachten tot je voorspelling uit komt haha, dankjewel een heel lieve vrouw.




Ervaring van Ster met medium Lola   Ervaring van Ster met medium Lola   Ervaring van Ster geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola, voorspellingen uitgekomen, nu de alleen nog die ene voorspelling.




Ervaring van M met medium Lola   Ervaring van M met medium Lola   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola topper je zei dat hij binnen 3 dagen contact op zou nemen door het gemis. Hij komt vandaag mijn trap doen.
Hoop dat het vervolg komt zoals je zei met de handjes.




Ervaring van Engeltje met medium Lola   Ervaring van Engeltje met medium Lola   Ervaring van Engeltje geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey Lola echt mooi, weer wat uitgekomen je zei dat een duiveltje bij me was en dat dat boven uit zou komen en alles opgelost zou worden. Nu is alles boven water en ze is verdwenen dank je.




Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hi Lola, dank voor de fijne gesprekken. Je brengt elke keer weer rust en blijft bij je voorspellingen en stiekem bevestig jij mijn gevoel. Deze maand komt er nog contact tussen mij en de betreffende man. Ik laat het zeker weten als dit het geval is. Super bedankt en tot heel gauw. Liefs, N.




Ervaring van N met medium Lola   Ervaring van N met medium Lola   Ervaring van N geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola, je bent zo snel en zuiver, houdt me niet onnodig aan de lijn. Je hebt het bij het juiste eind gehad de laatste keer. Op naar de volgende voorspellingen.




Ervaring van Anoniem met medium Lola   Ervaring van Anoniem met medium Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ohh lola topper van me, je zei bericht vandaag of morgen maar 5 min na ons gesprek al volop contact en bellen. Mijn nieuwe liefde toonde zich. Je verdient meer dan 5 sterren en je legging was meer dan super, wat een aanwinst in mij leven.




Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ohh lola topper van me je zei bericht vandaag of morgen maar 5 min na ons gesprek al vollop contact en bellen mn nieuwe liefde toonde zich.
Je verdient meer dan 5 sterren en je legging was meer dan super wat een aanwinst in mn leven.




Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat een heerlijk en energiek mens ben jij. Ik kon alleen maar lachen, nadat je mijn vraag en ook vermoeden hebt bevestigd. No nonsense .nee lekker recht voor zijn raap. Zodra ik die ene leukerd hebt ontmoet, laat ik het direct weten. Bedankt.




Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat een mooi consult van u. U zei over mn financiele kant dat het binnen een week rond zou zijn en zonder slag of stoot en inderdaad de hypotheek is rond. Ook over de liefde die op mn pad zou komen heb een heel leuk iemand leren kennen.




Ervaring van Remco met medium Lola   Ervaring van Remco met medium Lola   Ervaring van Remco geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola lola wat ben ik blij als ik jou kan bereiken. In 1 woord je bent geweldig. Hoop je snel weer te spreken. Gr Henkie.




Ervaring van Henk met medium Lola   Ervaring van Henk met medium Lola   Ervaring van Henk geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lo jij bent echt de topper van de lijn. Spontaan recht door zee en amicaal. Je draait er niet om heen, zoals altijd kwam het uit. Hij die man is terug gekomen wat jij voorspelde en ook kwa tijd. Ben zo blij met jou lo. Hoop je snel te spreken. Liefs Kaat.




Ervaring van Kaatje met medium Lola   Ervaring van Kaatje met medium Lola   Ervaring van Kaatje geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat een super consult binnen 3 dagen resultaat echt verbaasd dat je over de Engelse drop begon terwijl er zak voor mn neus stond je krijgt van mij meer dan 5 sterren.




Ervaring van Amanda met medium Lola   Ervaring van Amanda met medium Lola   Ervaring van Amanda geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van deze dame.
Ze heeft me echt een hart onder de riem gestoken, en ook kwam het uit wat je me voorspelde.
Lola
Suoer bedankt.
.




Ervaring van Hanneke met medium Lola   Ervaring van Hanneke met medium Lola   Ervaring van Hanneke geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Medium lola, wat heerlijk spontane vrouw ben je toch en ziet veel wat je niet kan weten wat ook nog is uitgekomen zeker niet lang draderig daar hou ik van.
Zeker een aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van Pietsje met medium Lola   Ervaring van Pietsje met medium Lola   Ervaring van Pietsje geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  lieve lieve Lola, je bent een engel. Je bent eerlijk en echt je ziet dingen die niemand kan weten. Je helpt me door een zware periode heen. De dingen die je zegt kloppen helemaal. Ik kan je niet in woorden zeggen hoe dankbaar ik ben.

Hele dikke knuffel.




Ervaring van Y met medium Lola   Ervaring van Y met medium Lola   Ervaring van Y geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Bedankt Lola, u zag het helemaal juist, minder piekeren en meer vertrouwen hebben, liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Lola   Ervaring van Anoniem met medium Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola , ben zo blij met je, je zei in je tijdvoorspelling twee dagen krijg je een bericht op de kop af een uur geleden kwam er een bericht dus het klopte helemaal wat je had voorspeld dit is de 4x dat je goed zat topper ga zo door .




Ervaring van Jj met medium Lola   Ervaring van Jj met medium Lola   Ervaring van Jj geplaatst op 18 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve lola, zoals jij voorspelde ben ik aangenomen bij het kleinere bedrijf. Ben super blij met mijn nieuwe job. jij zag het. Dank je wel. Nu de rest nog maar ik geloof in je. Tot snel Liefs.




Ervaring van Vanes met medium Lola   Ervaring van Vanes met medium Lola   Ervaring van Vanes geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Fantastisch gesprek gehad. Ook met n lach, bel haar zeker nog n keer terug. Ze wist heel veel te vertellen echt n aanwinst.




Ervaring van Anoniem J met medium Lola   Ervaring van Anoniem J met medium Lola   Ervaring van Anoniem J geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey Lola, was je even kwijt maar heb je weer gevonden.
Je bent altijd snel, eerlijk en oprecht. Tijds aanduiding is bij mij altijd uitgekomen.

Nogmaals bedankt en fijn een vertrouwd persoon weer te hebben en kunnen spreken.

Xxx.




Ervaring van N met medium Lola   Ervaring van N met medium Lola   Ervaring van N geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Jeetje eindelijk had ik u te pakken 3 dagen terug en geen spijt alles wat je zegt klopte gewoon hoefde niks tegen u te zeggen , was echt verbaasd ik zou met 3 dagen bericht krijgen van iemand uit het verleden en het klopte ook nog .




Ervaring van Toren met medium Lola   Ervaring van Toren met medium Lola   Ervaring van Toren geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola
Je bent echt een topper alles wat je zegt komt uit ongelofelijk ben echt verbaasd ben zo blij dat jij er bent je bent me grote steun en kracht geweldige vrouw dank je wel xxx.




Ervaring van Priscilla met medium Lola   Ervaring van Priscilla met medium Lola   Ervaring van Priscilla geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, jij bent echt een topmedium. Je zegt niet wat ik wil horen maar je zegt waar het op staat. Ook met de tijdsaanduiding zit je er altijd precies bovenop. Ongelooflijk. Je bent eerlijk, oprecht en hebt ook nog de nodige dosis humor. Je bent echt een aanwinst op deze lijn.




Ervaring van Wil met medium Lola   Ervaring van Wil met medium Lola   Ervaring van Wil geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lo wat ben ik blij dat ik je weer gevonden heb. Je bent zo spontaan en direct echt een aanwinst op deze lijn.
Bij mij zat je altijd goed, ook kwa tijd.
Ik bel je snel weer lieverd.
Mensen, Lola is echt een aanrader
Liefs je grote fan.




Ervaring van Suusje met medium Lola   Ervaring van Suusje met medium Lola   Ervaring van Suusje geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola,

Het klopt wat je zei. je hebt gelijk gekregen.
Je bent ook een lieve leuke vrouw om mee te praten.

Een hele dikke knuffel,

Vroege beller.




Ervaring van Vroege beller met medium Lola   Ervaring van Vroege beller met medium Lola   Ervaring van Vroege beller geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, Ik spreek je inmiddels al een lange tijd. Je hebt het bijna altijd bij het rechte eind. Ook wat tijd betreft, al is het met die ene niet altijd makkelijk. Je bent een topper. Liefs.




Ervaring van Riekie met medium Lola   Ervaring van Riekie met medium Lola   Ervaring van Riekie geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Wauw wat een aanwinst had je zondag gebeld over een tijdsaanduiding en precies vandaag uitgekomen op de rest moet ik nog even wachten i.p.v met de tijd maar vertrouwen heb ik er in bel jou zeker vaker topper.




Ervaring van Dwarse volger met medium Lola   Ervaring van Dwarse volger met medium Lola   Ervaring van Dwarse volger geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Aangenaam persoon. Antwoord enkel op je vragen en houd je niet langer aan de lijn dan nodig.




Ervaring van Sara met medium Lola   Ervaring van Sara met medium Lola   Ervaring van Sara geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, supermooie reading van u mogen ontvangen. Hoop echt dat hij snel over de streep komt, laat u verder nog weten hoe t is verlopen.

U bent een toppertje en een zeer lieve vrouw, die snel begrijpt en antwoord en je niet onnodig aan t lijntje houd.

U zult mij zeer zeker vaker horen. Heel veel liefs, Happy girl.




Ervaring van Happy girl met medium Lola   Ervaring van Happy girl met medium Lola   Ervaring van Happy girl geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, dankjewel voor je reading. Je zag ook echt dingen die ik zelf weet. Dus dat klopt. Maar je voelde mij ook goed aan.
Je bent ook prettig om mee te praten, en ook positief. Iets wat echt heel fijn is.
Een aanrader.

Nogmaals dankjewel. Karin xx.




Ervaring van Karin met medium Lola   Ervaring van Karin met medium Lola   Ervaring van Karin geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, bedankt voor je inzichten. Ik vind het erg fijn dat je me bijstaat bij mijn verwerkingsproces.
Jij hebt mij die bevestiging gegeven dat ik in het laatste stukje zit . Daarna ben ik weer waar ik moet zijn. Dankjewel.
Tot gauw
Liefs.




Ervaring van M met medium Lola   Ervaring van M met medium Lola   Ervaring van M geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Geweldig. Precies en in detail legging en zelfs met tijd. Hele lieve vrouw, direct en snel. Vanaf nu mijn nummer 1. Groetjes R.




Ervaring van Raya met medium Lola   Ervaring van Raya met medium Lola   Ervaring van Raya geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Wat een mooie en oprechte vrouw is Lola. Heel veel dingen kon ze niet weten maar waren echt spot on. Je voelt dingen goed aan en ik hoop dat je gelijk gaat krijgen over de man die ik leuk vind. Ik ga zeker vaker contact met je opnemen. Je bent een aanwinst op deze site.




Ervaring van Anoniem met medium Lola   Ervaring van Anoniem met medium Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden