Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-limburg.nl


  Mediums uit Limburg - spiritele hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,

Altijd fijn je stem te horen, altijd fijn je advies te horen, altijd fijn dat je naar me luisterd, altijd dat je er voor mij en iedereen bent, je probeert iedereen altijd te helpen en te steuen je bent van grote waarde voor mij. Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 14 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga heel erg bedankt voor al je goede advies. Je hebt me super goed geholpen ben je heel erg dankbaar voor alles. Ga je zeker weer snel bellen.




Ervaring van Lisa met medium Olga   Ervaring van Lisa met medium Olga   Ervaring van Lisa geplaatst op 13 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dank je wel Olga voor jou helderheid. Dit geeft mij rust. Zodat ik weet wat ik moet beslissen.

LG Meola.




Ervaring van Meola met medium Olga   Ervaring van Meola met medium Olga   Ervaring van Meola geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Al zoveel jaren dag in dag uit mijn allerbeste medium die zoveel betekent voor mij en voor zoveel andere mensen, je hulp, steun, luisterend oor en je gevoel spreken meer dan duizend woorden.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hele fijne dame en zeer vlot en gemakkelijk om mee te spreken. Geeft je de moed en steun om knopen door te hakken.




Ervaring van Emmie met medium Olga   Ervaring van Emmie met medium Olga   Ervaring van Emmie geplaatst op 29 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Een geduldige en vriendelijke vrouw. Nu wachten of haar voorspellingen uitkomen.




Ervaring van Jade met medium Olga   Ervaring van Jade met medium Olga   Ervaring van Jade geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Ik was enorm onder de indruk. Zij wist precies er speelde en heeft mij een mooie voorspelling gedaan en weer hoop gegeven. Superbedankt Olga. Ik ga zeker weer eens bellen voor een update en voor een nieuwe reading.




Ervaring van L met medium Olga   Ervaring van L met medium Olga   Ervaring van L geplaatst op 2 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, een luisterend oor voor ben je gezellig, open en eerlijk. Laat je weten als ze contact met mij hebben opgenomen. Hopelijk is dit al sneller dan ik wil :-)
Astrid.




Ervaring van astrid van berkom met medium Olga   Ervaring van astrid van berkom met medium Olga   Ervaring van astrid van berkom geplaatst op 20 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Er bestaat er maar 1 dat ben jij, zoveel kracht, wijsheid, kennis en liefde geef jij de mensen, je bent altijd eerlijk en positief wat er ook gebeurd ik kan altijd bij jou terecht en met mij nog zoveel andere mensen. Je bent een waarevol persoon die de mensen helpt en steunt in moeilijke tijden je bent voor mij de beste die er bestaat de mooiste woorden die wij samen hebben besproken zal ik nooit vergeten.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Al jaren ben jij voor mij de beste, de enigste die alles weet, ziet, voelt en juist verteld. Onze gesprekken zijn waardevol, zoveel kracht geef jij mij, je zit voor altijd in mijn hartje, want jou woorden neem ik eindeloos met mij mee. Je bent een lieve warme, dierbare en krachtige vrouw.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, 1 van mijn topfavorieten. Al ben ik ff vh pad af zij praat je wel weer het goeie pad op. Altijd vriendelijk en geduldig. Fijn om mee te praten. Dank Olga.




Ervaring van Carolien met medium Olga   Ervaring van Carolien met medium Olga   Ervaring van Carolien geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt Olga, om me meer in mijn kracht te zetten en jouw geduld. Sorry dat ik soms twijfel en overstuur ben. Weet dat dit best een hobbelige weg is in mijn situatie met S en geduld zal moeten hebben. Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Olga   Ervaring van Sandra met medium Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hang net op, en wat sta ik heel goed in mijn kracht. Een warme begripvolle vrouw met de juiste en eerlijke inzichten heb je me al gegeven. Daarom nu hoog tijd om een review te plaatsen. Wat ik ook heel goed vindt, dat jullie door strenge screenings moeten gaan, voor jullie geschikt zijn om de mensen verder te kunnen helpen, en dat schept ook vertrouwen naar de klanten. Gezien er ook lijnen zijn met oplichters, waar ik jammer genoeg al veel ervaringen mee heb. Diegene die jouw gescreend hebben, mogen trots zijn op jou.




Ervaring van Sandra met medium Olga   Ervaring van Sandra met medium Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  lieve olga
we zijn je dankbaar met het gesprek dat we gehad hebben via telefoon
met mijn man gaat nu de goede kant op met zijn rug hij heeft dank zij jou terug het vertrouwen gekregen.
groetjes van uit belgie.




Ervaring van henriette met medium Olga   Ervaring van henriette met medium Olga   Ervaring van henriette geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, je bent echt een topper. Ik bel al jaren met jou en jij zorgt ervoor dat er rust komt bij mijn. De gesprekken die we voeren zijn echt goed.




Ervaring van Davey met medium Olga   Ervaring van Davey met medium Olga   Ervaring van Davey geplaatst op 12 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve lieve Olga,

Al zoveel jaren spreek ik jou en heb ik een band met jou die niet in woorden uit te leggen is, alles bespreken we met elkaar en ik heb zo'n enorme grote steun aan jou, je bent zo lief en eerlijk persoon, alles kan ik zeggen, we kunnen lachen en ik kan bij jou uithuilen mijn zorgen bespreken werkelijk waar alles. Met pijn in me hart moet ik je nu even wat minder bellen dat is niet omdat ik het niet wil maar je weet de reden, ik wil het juist heel graag van alles wil ik het liefste jou elke dag spreken, maar voor de komende weken moet dit even anders en dat pijn omdat ik even niet anders kan, ik ben er verdrietig over en ik zal het heel heel moeilijk vinden want het liefste ben ik er morgen weer maar ik spreek je maandagochtend.(hoe graag ik het ook gewoon zoals altijd elke dag zou willen want dat wil ik het liefste)
Ik kan mij geen beter iemand wensen dan jij je bent en blijft de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, de liefste, leukste, beste, eerlijkste. Olga staat voor alles en iedereen klaar bijna 365 dgn per jaar dat zijn ontelbare uren en minuten. Het hele jaar door ben jij ervoor al die mensen die jou bellen een steun en een helpende hand. Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, de liefste en de beste het hele jaar door dus voor altijd. Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 28 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Wat ontzettend fijn om met je gesproken te hebben deze morgen. Ik voel me echt beter. Dank je wel Olga.




Ervaring van Richard met medium Olga   Ervaring van Richard met medium Olga   Ervaring van Richard geplaatst op 28 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Dat alle sterren in het nieuwe jaar weer voor jou mogen schijnen. Jou lichtpuntjes die je geeft aan andere mensen die zoveel aan jou hebben door wat je ons weet te vertellen. Bijna is het jaar om en start het nieuwe jaar ik wens jou alle goeie gezondheid toe, ondanks de bizare tijd waar heel de wereld in zit toch warme mooie kerstdagen en lieve kerstgroet van mij.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Je bent na al die jaren nog steeds de liefste beste persoon als medium.
Omdat je altijd naast mij staat,
luistert naar al mijn zorgen, wijzend naar de positieve dingen in het leven en de toekomst, en om mijn elke dag weer de hoop te geven die ik zo hard nodig heb nu.
In deze donkere dagen ben en kun jij een lichtpuntje zijn voor vele mensen,
dus ook voor mij, je bent nog altijd de aller aller beste en liefste Olga.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 21 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  lieve Olga ,
Altijd sta jij mij klaar al ik twee keer per dag
Aan de telefoon heeft ze altijd gelijk en komt het ook uit.
Liefs Jeannette.




Ervaring van Jeannette met medium Olga   Ervaring van Jeannette met medium Olga   Ervaring van Jeannette geplaatst op 18 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, Je bent echt een goede lieve paragnost, we kennen elkaar al zeker ruimschoots een jaartje of tien.Je hebt me door alle diepe dalen weten te halen, en altijd zijn voorspellingen uitgekomen tot nu toe. Ik ben soms wat eigenwijs en kies is ook mijn eigen weg, maar kom altijd tot de conclusie dat jij Olga het aan het rechte eind hebt. Lieve mensen, ik adviseer u om dit medium te bellen zij is het zeker waard.

Veel liefs,
Ram.




Ervaring van ingdao met medium Olga   Ervaring van ingdao met medium Olga   Ervaring van ingdao geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, heel erg bedankt. Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Je inzichten en levenswijsheid hebben mij enorm geholpen. Liefs, M.




Ervaring van M. met medium Olga   Ervaring van M. met medium Olga   Ervaring van M. geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Verbinding werd plots verbroken maar dankje voor de immense steun en de begrijpende babbel en de hele mooie laatste zinnen en voorspelling. laat maar komen xx.




Ervaring van Inge met medium Olga   Ervaring van Inge met medium Olga   Ervaring van Inge geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hoi Olga, ja het is die dame van vanmorgen waar je van zei dat die man zo verbaast keek. Wat ben je goed zeg voelt alles zeer goed aan.




Ervaring van R met medium Olga   Ervaring van R met medium Olga   Ervaring van R geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Wat een goeie. De beste die ik gehad heb.




Ervaring van Anouk met medium Olga   Ervaring van Anouk met medium Olga   Ervaring van Anouk geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, wat een prachtige woorden .
Ik ben helemaal rustig geworden van ons gesprek en je advies was echt bruikbaar. Bedankt, Esther.




Ervaring van Esther met medium Olga   Ervaring van Esther met medium Olga   Ervaring van Esther geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Ik bel je een tijdje met de vraag of hij ooit zijn gevoelens zal uiten. Je zei dat dit gaat gebeuren. Nu is het afwachten.




Ervaring van Jade met medium Olga   Ervaring van Jade met medium Olga   Ervaring van Jade geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

De liefste ,leukste, eerlijkste, grappigste, gezelligste, vrolijkste, aller beste medium die ik maar kan bedenken lieve mensen als je iemand zoekt bel Olga want ze is de beste Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Als ik je nodig heb ben jij er altijd ik kan altijd op je bouwen.
Je bent in alles te vertrouwen.
Onze fijne en mooie gesprekken, Ik bewaar en onthou ieder moment, bedankt dat je er voor mij bent.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,

Wat fijn om je stem weer te horen. Het is altijd zo vertrouwd met jou, ik kan al zoveel jaren alles met jou bespreken over werkelijk waar alles, je bent mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden, jou woorden zijn goud waard in alle opzichten je bent de allerbeste ik kan mijn geen beter iemand wensen zoals een lieve olga dan jij Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Al zoveel jaar bel ik jou elke dag, wat kunnen we samen lachen en diepgaande gesprekken hebben, ik ben je erg dankbaar ik ken niemand die zo fijn en vertrouwelijk is als jou, liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Ik bel bijna elke dag. Ze geeft super advies en luistert naar jou. Liefs Jeannette.




Ervaring van Jeannette met medium Olga   Ervaring van Jeannette met medium Olga   Ervaring van Jeannette geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Voorlopig rijbewijs gehaald. Merci Olga.




Ervaring van Joffe met medium Olga   Ervaring van Joffe met medium Olga   Ervaring van Joffe geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden